Mörrums ungdomar säljer blommor för att rädda sin förening

Mörrum Hockeys ungdomslag kommer att börja sälja blommor, som ett led i kampanjen Rädda Goiset. Det är Fredrik Gummesson som ligger bakom initiativet. Han i sin tur fick idén från vännen och forne lagkamraten Ola Rosén, som numera är bosatt och engagerad i Sörhaga/Alingsås Hockey.

”Jag ville göra något som ingen annan här i trakten gör och enligt Ola kan det här generera en väldigt bra förtjänst till klubben”.

Hur går det då till? Varje spelares familj – från U9 och uppåt – får sex buntar tulpaner, vid två eller tre tillfällen, som säljs för 120 kronor styck. Försäljningen kommer att ske vecka 6, 9 och eventuellt 12, beroende på utfall. Hela vinsten kommer i år att gå till Rädda Goiset. I framtiden är dock tanken att moderföreningen och ungdomslagen delar lika på förtjänsten.

Är du intresserad av att köpa blommor? Klicka då på den här länken. Observera att sista beställningsdag är söndagen före leveransveckan. Vill du ha dina tulpaner under vecka 6 så måste alltså beställningen göras senast i övermorgon, söndagen 5 februari. Detsamma gäller sedan för vecka 9 och eventuellt vecka 12.

Vid frågor, kontakta Fredrik Gummesson, 0766-489450 eller [email protected]