Slutspurt med dubbelt toppmöte mot Wings 5/2 och 11/2

Det råder hockey feber i Vallentuna då Wings kommer till Vikingaborgen för säsongens tredje möte, och redan nästa helg match igen borta mot Wings. Sedan är det två Norrlands helger med matcher lördag och söndag, hemma 18-19/2 som sedan avslutas med bortamatcher 25-26/2.

De två tidigare mötena med Wings slutade med 2-1 seger hemma och förlust borta med 4-7. Det är alltid lite extra att möta Wings och inget undantag denna gång heller. Wings slog dom, de ”Sura” lite oväntat från många håll i sin senaste match där tippade Surahammar inte får spelet att stämma. 4-2 blev resultat och Vallentuna vann ju klart mot Enköping med 6-4 och befäste sin andra plats.
Kampen om topp tre är oerhört jämn där det kommer att bli spännande hela vägen till omgång 16.
Det står 6 poäng på spel i dubbelmötet och det lag som kniper alla kommer definitivt att ha positionerat sig väl.

Det är gratismatch i Vikingaborgen där vi hoppas att det blir mycket publik. Det är i alla fall upplagt för spänning och kamp.