SIK lånar ut över helgen

Då Skövde IK är spellediga i helgen har man kommit överens med Östersund om att hjälpa dem i deras skadekris över de närmaste dagarna och lånar ut Adam Thilander för matcherna mot Djurgården på Hovet och Björklöven uppe i Östersund.

Samtidigt lånas Anton Lundmark av samma anledning ut till Tingsryd över helgen.

-Då vi är spellediga och marknaden och skadelägena är som den är för många klubbar har vi valt att hjälpa Molla (Markus Molin, tidigare SIK-spelare och numera assisterande tränare i Östersund) och de andra i Östersund med att låna ut Tilly till dom, och detsamma gäller för Anton. Kul för Adam att få lira roliga matcher, och för Anton att få prova några matcher i Allsvenskan, säger Anders Lundström till hemsidan.

Båda spelarna är tillbaka i SIK-tjänstgöring i nästa vecka.