Förlust i Väsby

Första perioden var jämn men Väsby hade lite mer puck och 6 min in i perioden så tar man ledningen med 1-0 genom Fredrik Stridlund men Lindlöven krigar på och får ett power play efter halva perioden där man  kan kvittera genom Isak Jonsson. Inget mer mål faller i perioden.

Andra perioden kommer Väsby ut bestämtoch trycker ner Lindlöven som ändå håller dem på utsidan till en början och efter 6 min får Filip Barklund pucken i fritt läge och gör 1-2. Den ledningen håller i ca 4 min där Väsby kvitterar genom Nicklas Nousiainen och tyvärr nästan direkt efter tar Väsby ledningen genom Lucas Thorstensson och efter ca 15 min så gör Väsby även 4-2 genom Nousiainen igen, ingen bra period för Lindlöven som förlorar perioden med 3-1.

Tredje perioden börjar riktigt dåligt och Lindlöven åker på ett box play tidigt och det tar Väsby hand om genom Carl Wassenius som gör 5-2 och straxt efter det så gör Tobias Liljendahl även 6-2 också det i powerplay. Löven sticker upp och gör 3-6 genom Tobias Sjökvist .Men matchen stängs av att Christian Hägg gör 7-3 i powerplay. För många utvisningar denna afton och Väsby är effektiva i powerplay.