Tegs seger grundlades genom att vara ”äckligt” disciplinerade.

Det blev inte en femte rak seger för Vallentuna i gårdagens match mot Tegs SK, som vann rättvist med 4-1.

Det var Vallentuna som tog ledningen i första perioden men glädjen blev inte långvarig utan Teg kvitterade och tog ledningen med 1-2 på några enkla mis

stag av Vallentuna i egen zon. Period siffrorna skrevs till 1-2,0-1,0-1. Sista målet gjordes i tom kasse.
Teg ägde i princip hela matchen över 60 minuter och Vallentuna kunde inte komma upp i kapacitet utan blev åter igen lite loja och handlingsförlamade långa stunder.
Nu tappade Vallentuna serieledningen men har fortsatt en klar chans att knipa första platsen som just nu innehas av Borlänge men då kommer det att krävas mycket högre prestation och minst 5 poäng på de sista två matcherna.