Förlust i Hanviken

Första perioden börjar i dåligt tempo och inget lag tar tag i spelet men efter 4.44 får Hanviken ett PP. Lindlöven får dock ut pucken och Anton Karlsson går mellan backarna och blir nerdragen vilket gör att Lindlöven får en straff som Filip Barklund sätter elegant och det står 0-1. Inget mer händer i perioden och det känns som att Lindlöven har bra koll på hemmalaget.

Andra perioden hinner knappt börja innan Isak Sörell kvitterar för Hanviken och resterande del av perioden sköljer Hanviken över bortalaget och Lindlöven får tacka Jonathan Frykholm att det står 1-1 inför tredje perioden.

Tredje perioden blir dock väldigt jämn och båda lagen krigar och det händer inte så mycket innan Oskar Ståhl gör 2-1 till hemmalaget 8.41 in i perioden. Lindlöven försöker att flytta upp spelet men skapar inte mycket, Hanviken håller Lindlöven på utsidan och chippar ut pucken ur egen zon och spelar rakt och enkelt. Lindlöven plockar ut Frykholm när det är 3.40 kvar av perioden men Hanviken håller emot och matchen slutar 2–1 till hemmalaget,