Playoff hoppet lever

Första perioden kommer båda lagen ut hårt och det är väldigt högt tempo, inget lag får något riktigt grepp, Lindlöven har mycket puck men Strömsbro är väldigt vassa i omställningarna. Perioden slutar 0-0 men det fanns gott om chanser åt bägge håll.

Andra perioden är den första lik, man ser att matchen betyder mycket för Löven grabbarna då man inte vill gå bort sig utan håller Strömsbro på utsidan men det skapas inte så mycket framåt heller.

Tredje perioden går Lindlöven för det ordentligt då man är piskade att ta poäng, det blir grisigt och väldigt fysisk, tyvärr så drar man på sig ett antal utvisningar i viljan att vinna och just i ett numerärt underläge så skickar Elias Lindgren pucken stenhårt i rundeln och Filip Barklund kommer ner först och serverar Johannes Jämsén en macka i slottet och Jämpa tar emot och lägger upp pucken i krysset, tiden var 11.54. Kort därefter gör dock Strömsbro mål i powerplay genom Philip Hägerström ass Åhlén-Hedström samt W. Eriksson tid 12.36. Efter detta så åker Löven spelarna ut i stort sätt under hela perioden och Strömsbro har ett 5-3 powerplay i 1.40! Men det krigas och täcks skott och så gör Jonatan Frykholm ett par riktigt kvalificerade räddningar som när Strömsbro får ett friläge med 10 sek kvar av perioden.

Förlängningen börjas också med 5-3 för Strömsbro men det krigas om varje centimeter från Löven och man reder ut det. Kort efter att man klarat detta powerplay p så får Löven chansen i 5-3 och då går det fort och 3.47 in i förlängningen trycker Elias Lindgren in ett stenhårt handledsskott med skymning framför buren ass Widmark samt I. Jonsson och  Lindlöven tar totalt med sig 2 blytunga poäng till Lindesberg och ser till att man har allt i egna händer inför onsdagens hemma match mot Nyköping där det avgörs vilket lag som går till playoff ALLA TILL ”HOVET”