Jens Brändström ny tränare i Köping Hc

Fotograf: Somogyi Viktor

Ny tränare klar

Köping Hockey har skrivit kontrakt med Jens Brändström som ny huvudtränare för A-laget. Jens är 41år gammal och kommer från Härnösand. Det är en erfaren ledare som jobbat i Sverige, Norge, Ungern och Rumänien som tränare. Senast kommer han från ett tränaruppdrag i den Rumänska klubben Sapientia.

Sportchef Johan Hellström:
– Det känns väldigt bra och spännande att få Jens till klubben. Han står för den typen av hockey vi vill spela här i KHC och han är en väldigt tydlig ledare i sin kommunikation med spelarna. Jens är en skicklig tränare på att få ihop gruppen och utveckla individen vilket passar väldigt bra in för vårt unga lag. Jens besitter ett kunnande som inte bara kommer utveckla vårt A-lag, utan även hela föreningen.

Jens är fortfarande kvar på uppdrag i utlandet. En intervju med Jens kommer vid senare tillfälle på hemsidan.

Avslutningsvis vill vi tacka Jakob Mylläri för hans jobb i klubben. Jakob kom in som tränare till ett lag som hade förlorat mycket men han lyckades gjuta mod i gruppen och säkra Hockeyettan-kontraktet. Jakob lämnar KHC med goda referenser.