Karl Jonsson i Dalen-tröjan. FOTO: PIOTR ARVIDSSON

Backförvärv

Skövde IK lämnar det glädjande beskedet att man fyllt på truppen med backen Karl Jonsson.

Den puckskicklige och rörlige backen har de senaste säsongerna spelat sin ishockey i Dalen och BIK Karlskoga, med en avstickare på slutet av denna säsong till moderklubben Forshaga. Nu förstärker han SIK:s blålinje inför 2023-2024.

Jonssons signering med oss känns mycket bra, kommenterar Anders Lundström när han presenterar nyheten.

-Han kommer att ge vårt spel med pucken ytterligare en nivå och han är en erkänt duktig tvåvägsback som vi sett leverera på en hög nivå i vår liga ett par säsonger. Han har även gjort det bra på allsvensk nivå innan, så det kommer bli riktigt kul att se vad han kan hitta på hos oss, avslutar Anders.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2023-2024.

Skövde IK hälsar Karl varmt välkommen till Billingehov!