Isak Ask fortsätter i Mörrum!

Mörrum Hockey har förlängt kontraktet med backen Isak Ask. 21-åringen anslöt till Goiset i höstas från Malmös J20 och gjorde sin första säsong som A-lagsspelare. I den sista matchen, borta mot Huddinge, kom också karriärens första mål i seniorsammanhang. Isak kvitterade till 2-2 i tredje perioden, vilket blev startskottet till en imponerande vändning. Mörrum vann med 4-2 och avslutade därmed Vårserien på bästa tänkbara sätt: tre segrar av tre möjliga. Säsongsfacit för Isak blev också elva målgivande passningar, vilket gjorde honom till den poängstarkaste backen i laget.

Simon Skoog Peter i Mörrums sportgrupp tror mycket på Isak Ask:

”Det är en spännande spelare och en spännande individ, en rottweiler i jack russel-kropp. Det brinner i honom, han är orädd och tävlar hela tiden. Han vill verkligen bli bättre”.

Foto: Martin Eriksson/Brahe Media (översta bilden)