Tobias Brahm kör vidare!

Mörrum Hockey har förlängt kontraktet med Tobias Brahm, 22. ”Tobbe” var en av alla dem som visade ett enormt stort hjärta för klubben under vintern och våren. Det var en självklarhet att erbjuda #3 ett nytt kontrakt, inte bara för insatserna på isen den här säsongen, utan också som ett led i klubbens satsning på egenfostrade spelare.

”Tobias har varit med ganska länge på den här nivån, in och ut, men det är egentligen först den här säsongen som han gör sin riktiga debut. Han får speltid och han spelar på sin rätta position (back)”, säger Simon Skoog Peter i Mörrums sportgrupp.

”Det finns mer att hämta hos Tobias. Det är en träningsvillig kille som vill ta nästa steg på den här nivån”.

Spelartruppen 2023/24 just nu:

#1. Martin von Schoultz, mv.
#3. Tobias Brahm, b.
#86. Isak Ask, b.
#17. Mathias Kemppi, f.

Foto: Martin Eriksson/Brahe Media