Siwert skriver nytt kontrakt

Mycket glädjande kan Skövde IK idag meddela att centern Simon Siwert signerat nytt 2 års kontrakt med moderklubben.

Simon som kom tillbaka till Siken efter att ha tillbringat gymnasietiden i Västerås inför säsongen 2021-2022, kommer därmed stanna i laguppställningen som minst tills 2025.

Den lurige centern som har en uppsida i sitt passningsspel och blick för spelet tog stora kliv under den gångna säsongen och nu hoppas SIK-ledningen att det ska fortsätta på den inslagna vägen och blomma ut ännu mer.

Anders Lundström kommenterar Siwerts signering:

-Simon är riktigt lirig, och har en stor potential egentligen i allt. Lite mer självförtroende, och att han får fortsätta bygga upp fysiken och jobba vidare med sitt spel, så är vi  säkra på att han har flera nivåer till i sig. Han är en riktigt bra kille som jobbar stenhårt på alla träningar för att bli bättre, och nu ska det bli riktigt intressant att se vart han tar vägen i utvecklingen kommande 2 åren.

Därmed är nästa pusselbit klar i bygget inför 2023-2024 och vi gratulerar Simon till sitt nya kontrakt!