Pålle kör vidare: Jag vill gärna vara med och bidra

Marcus Paulsson, 39, kommer inte att lägga skidskorna på hyllan. Han har bestämt sig för ytterligare en säsong som spelare i klubben i hans hjärta.

”Klubben mår mycket bättre nu än för bara ett halvår sedan. Det är mycket bra på gång och det gäller inte bara för A-laget utan för ungdomslagen hela vägen ned. Vi har till exempel redan kommit igång med sommarträningen”, säger Pålle.

Marcus blev i vintras framröstad till hela hockeyettans bäste spelare. Trots att han missade flera matcher på grund av skada, gjorde han 20 mål och 16 målgivande passningar den gångna säsongen. Han vann målligan i fortsättningsserien och var en av de viktigaste spelarna när Mörrum överraskande klarade nytt division 1-kontrakt utan kvalspel. Marcus var också den spelare som tog täten i december i kampen för ekonomisk överlevnad.

”Klubben har bestämt sig för att jobba hårt med utbildning av spelare, på alla plan. Av de som kommer hit och våra egna. Där vill jag gärna vara med och bidra, det känns jättekul faktiskt”.

Hur mår kroppen då?

”Den känns bra. Jag är aktiv och håller igång och tränar. Det är inga problem. Jag hade lite skavanker i vintras, men mycket av det försvinner över sommaren”.