Nyförvärv

SIK har gjort klart med ytterligare förstärkning inför den kommande säsongen.

Klubben meddelar idag att man kontrakterat skicklige och hårt jobbande forwarden Jesper Andersson över säsongen 2023-2024.

Jesper som under senaste säsongerna haft en stor roll i Hockeyettan konkurrenten Arlanda Wings, kommer närmast från kvalseriespelande Väsby, dit han gick strax före deadline day för övergångar i februari.

Nu fortsätter hans hockeyresa här i Skövde IK.

Anders Lundström är såklart nöjd med klubbens senaste tillskott utifrån.

-Jesper är skicklig, kreativ med pucken, men jobbar också stenhårt över hela rinken. Han har haft ett par riktigt fina säsonger i Wings, och gjorde också i vårt tycke ett riktigt bra kvalspel med Väsby. Vi tror att han kommer kunna ta ytterligare kliv i sin utveckling här hos oss. Ska bli riktigt roligt att få se vad han kan bidra med kommande säsong.

Skövde IK hälsar Jesper hjärtligt välkommen till Skövde och Billingehov.