Kevin Törnblom klar som assisterande tränare för Vallentuna Hockey

Kevin Törnblom är klar som assisterande tränare för A-laget i Vallentuna Hockey. Han ansluter till Vallentuna Hockey från AIK’s verksamhet.

 

”Det känns jättebra att komma till Vallentuna. Jag har fått en bra bild av klubben och den plan framåt som Jussi presenterat för verksamheten. Vi delar även bilden av vad ett bra ledarskap är och vad vi tycker är viktigt i den dagliga verksamheten. Något som är väldigt avgörande för mig.

Som tränare skulle jag beskriva mig själv som analytisk och inkluderande. Jag är noggrann i mina förberedelser och mitt ledarskap bygger på kommunikation och dialog med mina spelare.

Jag ser framemot hösten och att nu starta upp säsongen med Vallentuna i Hockeyettan”, berättar Kevin Törnblom.

Vi hälsar Kevin varmt välkommen till Vallentuna Hockey!