Marcus Andersson klar till säsongen 2023-2024

Idag har vi glädjen att presentera en viktig förlängning för nästa säsong. Marcus Andersson är revansch sugen efter förra säsongen och förlänger kontraktet med Vallentuna Hockey.

 

Marcus Andersson kom till Vallentuna Hockey till säsongen 2015-2016. Det har varit åtta säsonger som Marcus har spelat i klubbens representation laget. Marcus har även varit med i kaptenstaben i sju säsonger så vi kan lätt säga att Marcus är en kulturbärare i klubben.

”Marcus började säsongen sent i höstas och hade lite svårt att komma in i det. I mina möten med Marcus har han varit väldigt revansch sugen och visat stort vilja att vara med i våran resa och process kommande nästa säsong. Han vill komma upp i nivå igen och bli ledare i laget på alla sätt och vis. Kontinuitet är viktigt i lagbygget så jag är jätte glad att Marcus stannar hos oss på nästa säsong”, berättar sportchef Jussi Salo.

”Jättekul att köra ett år till! Hockey är fortfarande hur rolig som helst och jag har många fina vänner i och runt laget, så det är skönt att klubben vill ha kvar mig trots att jag börjar bli gubbe. För egen del drog fjolårssäsongen igång först i december och det var inte optimalt, så det är en bra känsla att nu kunna vara med på resan från dag ett. Ska bli spännande att se vad vi kan hitta på i år” säger Marcus Andersson om nya kontraktet.