Fredrik Svennas förlänger kontraktet med Vallentuna Hockey

Fredrik Svennas kom till Vallentuna förra säsongen från Sundsvall. Nu är det klart att han stannar i klubben minst en säsong till.

 

Fredrik, som kommer ursprungligen från Waxholm, har tidigare spelat i Köping och i Sundsvall i Hockeyettan. Hans utveckling har haft en positiv kurva och han var en viktigt del av lagets försvar förra säsongen.

”Fredrik är en stor växt back med bra räckvid. Hans utveckling i de senaste säsongerna har varit jättebra. Jag har följt honom några år efter hans bra säsong i Moras J20 i 2018-2019. Efter jul förra säsongen var han en av de ledande backarna i Vallentuna. +9 i plus/minus statistiken över hela förra säsongen visar hans stora engagemang i försvarspelet. Kul att han vill fortsätta utvecklas hos oss”, berättar sportchef Jussi Salo.

Fredik Svennas själv om kontraktförlängning: ”Det känns väldigt bra att förlänga med Vallentuna. Jag trivs bra i föreningen och med gruppen förra året. Ser verkligen fram emot kommande säsong!”