Lukas Paulsson förlänger kontraktet med Vallentuna Hockey

Den spetsiga forwarden har redan spelat sju säsonger i klubben och nu är det klart att det blir också den åttonde. Lukas Paulsson förlänger kontraktet med Vallentuna Hockey.

 

Lukas kom till Vallentuna hockey som J18-junior till säsongen 2016-2017. Efter det har det blivit sju raka säsonger i klubben med ett par korta besök i AIK och Ulricehamns IF. Hittills har han spelat 133 matcher och gjort 35+70 = 105 poång i A-laget i Vallentuna Hockey.

”Även om Lukas börjar ha bra erfarenhet från Hockeyettan är han fortfarande relativt ung och har en stor utvecklingspotential. Med bra träning kan Lukas ta nästa steg i hans utveckling och bli en topp forward i Hockeyettan. Han har bra spelförståelse och han hittar ofta bra lösningar i anfallspelet. Jag ser fram emot att få jobba med honom och är jätte glad att han väljer stanna i Vallentuna Hockey”, säger sportchef Jussi Salo.

”Jag har alltd trivts otrolig bra i Vallentuna och sen blev det ett tråkigt avslut mot Kalix så man har varit revansch sugen sen dess”, berättar Lukas Paulsson om nya kontraktsförlängningen.