Nyförvärv: Elliot Edman klar för 23/24

Vi har idag nöjet att meddela att 20-årige forwarden Elliot Edman skrivit på för Segeltorp. Elliot, som har Tullinge som moderklubb, kommer från Södertäljes juniorverksamhet där han de två senaste säsongerna spelat i J20-laget. Elliot är en hårt arbetande forward som alltid ger allt för laget.

Vi hälsar Elliot varmt välkommen till Torpet!

Länk till Eliteprospects

Berätta vem du är som spelare?

-Jag är en tvåvägsforward som prioriterar defensiven, men som också är med och skapar kreativt i anfallszonen.
Vad har du för tankar kring säsongen 23/24?
-Jag tycker att det ska bli sjukt kul och spännande att spela för Segeltorp. Jag tror att med en ung trupp så finns det utrymme att utvecklas både som spelare men också lag.
Vad gör du när du inte spelar hockey?

-När jag inte spelar hockey så jobbar jag.