Filip Sundell klar för Vallentuna Hockey

Vallentuna Hockeys andra nyförvärv är klar för 2023-2024. Filip Sundell kommer från Modos organisation och förstärker laget kommande säsong.

 

Vallentuna Hockeys lagbygge går vidare och idag kan vi presentera säsongens andra nyförvärv. Filip Sundell förstärker laget på nästa säsong. Filip är en smart spelare som kan spela båda center och forward.

”Filip är en spelare med bra spelförståelse. Han tar väldigt ofta bra beslut på isen och kan driva spelet offensivt med bra passningar. Han tar bra ansvar defensivt och kan spela båda center och forward. Referenserna säger att han är en bra karaktär och den uppfattningen har jag också fått i våra samtal. En träningsvillig kille som har stor potential i sig”, berättar sportchef Jussi Salo om senaste värvning.

”Jag tycker att Vallentuna känns som ett bra nästa steg i min karriär. Det känns som en klubb som vill utvecklas och ta nästa steg vilket jag vill vara med på”, säger Filip Sundell.