Wallin avslutar karriären

Skövde IK och målvakten Robin Wallin meddelar idag den mycket tråkiga nyheten att Robins karriär är över.

Robin som dragits med skadeproblematik de senaste säsongerna, såg inför den gångna säsongen ut att ha fått ordning på kroppen och spelade också framgångsrikt i träningsmatcherna och i början på serien. Men en smäll mot huvudet och återkommande bekymmer med höfterna gjorde

att han fick vila stora delar av hösten.

När han sedan såg ut att komma till spel lagom till Allettan visade det sig att kroppen och höften inte höll fullt ut, och att säsongen var över för den långe målvakten. En skada som nu kommer behöva åtgärdas med operation, vilket omöjliggör spel under säsongen 2023-2024.

Robin har därför tagit det mycket tråkiga beslutet att avsluta sin karriär som spelare.

-Robin är en fantastisk personlighet och en bra målvakt som vi gärna dragit nytta av på isen i flera år framöver. Nu blir det inte så, och det är såklart jättetråkigt för oss men mest tråkigt för Robin själv, säger Anders Lundström i en kommentar.

Skövde IK tackar Robin för fina insatser i SIK och hoppas att han blir kvar i föreningen på något sätt i nån passande roll.