Gustav Eriksson stannar i Vallentuna Hockey

Gustav Eriksson stannar kvar i Vallentuna Hockey. 25-åring forward har skrivit på nytt ett års kontrakt efter en lyckat förra säsong i Vallentuna tröja.

 

Gustav Eriksson kom till Vallentuna Hockey från Tyresö/Hanviken inför förra säsongen. Hans första säsong i Vallentuna tröja blev bra och nu har forwarden skrivit på ett nytt ett års kontrakt  med föreningen.

”Gustav är en stark skridskoåkare. Han är en energi spelare som skapar mycket offensivt med stark närkampspel. En rivig och snabb rightare som är alltid farlig i anfallzon”, berättar sportchef Jussi Salo om senaste kontraktförlängning.

”Det känns väldigt bra att förlänga med Vallentuna. Jag trivdes bra i laget förra säsongen. Det var surt hur det tog slut i Kalix så jag är väldigt revanschsugen inför kommande säsong”, säger Gustav Eriksson.