Marcus Af Buren stannar i Vallentuna Hockey

Marcus Af Buren stannar i Vallentuna Hockey. Det blir den fjärde säsongen till storväxt back i klubben som har tidigare i karriären representerad även Karlskrona i Hockey Allsvenskan.

 

Marcus Af Buren kom till Vallentuna Hockey till säsongen 2020-2021 och har efter det spelat totalt 103 matcher och gjort 10+22 =32 poäng i A-laget. Marcus stannar i Vallentuna Hockey även kommande säsong.

” Marcus är en storväxt back med bra räckvid. Han är också rightare vilket ger möjligheter i spelet. Han är bra att få stop i spelet i egenzon och vinna närkamper. En bra två-vägs back helt enkelt”, säger sportchef Jussi Salo

”Jadu tiden går fort, inne på fjärde säsongen i Vallentuna nu och extremt revanschsugen efter förra årets utgång i slutspelet. Den här förlängningen var inte speciellt svår, jag trivs väldigt bra i föreningen och stommen som är kvar. Ser fram emot vad vi ska kunna åstadkomma nästa säsong”, kommenterar Marcus Af Buren.