Albin Olofsson förstärker Vallentuna Hockey

Albin Olofsson kom tidigt upp till J20 SuperElit (som 16-åring) och till Hockey Allsvenkan träningsgrupp (som 17-åring). Samma år spelade han WHC-17 i U17 landslaget. Som sista års junior i säsongen 2020-2021 spelade han även i SHL. Nu ska han spela i Vallentuna Hockey kommande säsong.

 

”Jag har följt Albin från 2016. Han är en bra skridskoåkare. Stark i kroppen och tung att möta. Han är en väldigt potential spelare som har inte fått sin genombrott på seniornivå än. Jätte kul att Albin väljer att komma till Vallentuna Hockey och fortsätta utvecklas hos oss”, berättar sportchef Jussi Salo.

”Ska bli riktigt kul att få komma till Vallentuna. En ambitiös förening som fattar kloka beslut just nu. Ungt och hungrigt lag och en tränare jag känner sedan tidigare, som vet vad han gör. En bra miljö för att fortsätta utvecklas i helt enkelt”, kommenterar Albin Olofsson.