Nyförvärv

Skövde IK släpper nyheten att man fyllt på sin trupp med centern Ludvig Vännström, som under de senaste säsongerna spelat i Vimmerby.

SIK tappade efter flera fina säsonger Jonathan Ström, som valt att flytta hemåt till Värmland, och har nu alltså ersättaren klar i den rivige centern Ludvig Vännström, som ansluter från Vimmerby.

Ludvig som har en gedigen hockeyettan-CV där han varit pålitlig och gjort bra i från sig både i Piteå och de tre senaste säsongerna i Vimmerby har skrivit ett ettårigt kontrakt med Siken över säsongen 2023-2024.

-Ludvig har väldigt fin karaktär, kan spela både center och ytterforward och gör alltid bra ifrån sig när det betyder som mest. Han har gjort flera bra säsonger senaste åren där han också varit stark och bidragit mycket i respektive lags kvalspel. Vi har haft honom under lite uppsikt ett par säsonger och nu passade det bra för alla parter.

Vi tror att han kommer passa jättefint in här med sitt hårda jobb och uppsida i att läsa spelet. Vi hoppas givetvis att han ska ta ytterligare kliv här hos oss, kommenterar Anders Lundström den glada nyheten.

Välkommen till Skövde Ludvig!