23 september nytt datum för Goisarknytet i Bellevueparken!

Det efterlängtade Goisarknytet i Bellevueparken i Karlshamn har nu fått ett nytt datum, nämligen lördagen 23 september. Precis som förra gången det begav sig, så är det 17-årige Victor Dennertoft som håller i trådarna.

Victor är en av alla som sliter för Mörrum Hockeys överlevnad. Förutom att själv kämpa som spelare på isen har Victor gått ”all-in” för Goiset. Han är matchfunktionär, sköter den digitala loppisen på Facebook och har haft hand om försäljningen av gamla matchtröjor. Han hjälper dessutom till vid de flesta av klubbens arrangemang. Victor är med andra ord en riktig klippa!

I våras kläckte han en ny idé: ett Goisarknyte i Bellevueparken.

Tanken är att gästerna själva väljer om de vill ta med sig mat eller köpa den i Goisarvagnen. Alternativen som kommer att erbjudas är hamburgertallrik eller köttbullar med mos, brunsås och lingon. En mycket trevlig afton utlovas! DJ från Mörrum Hockey kommer att finnas på plats vid dansgolvet och spela dansbandslåtar och önskemusik.

Victor och Mörrum Hockey kommer att ha lotteri och eventuellt lite annan försäljning. Detta är ett arrangemang för ung som gammal. Så gör Victor och Goiset glada: bjud med kollegan, grannen, kompisen, familjen och släkten!

En biljett till Goisarknytet kostar 175 kronor/person. Alla intäkter går till Mörrum Hockey. Knytet pågår 19-01. Kaffe och kaka bjuder Victor på!

Har du frågor om knytet, så mejla till [email protected]

Boknings sker via den här länken. Det finns 300 platser.

Vi ses i Bellevueparken!