Niclas Gruvstål skriver på med moderklubben

I går kunde vi berätta om den första hemvändaren till A-laget. I dag är det daxs för den andra av tre hemvändare. Niclas Gruvstål skriver på med Vallentuna Hockey och vänder hem till moderklubb.

 

Niclas Gruvstål har Vallentuna som moderklubb, men han spelade U16- och J18-hockey i Täby HC. Två senaste säsongerna har han spelat i J20 hockey i Almtunas J20 lag. Nu flyttar han hem till Vallentuna Hockey och ska spela i A-laget i hans första senior säsong.

”Niclas är en defensiva back med bra blick i spelet. Han är väldigt träningsvilligt och vill utvecklas. Kul att få hem en till Vallentuna kille”, berättar sportchef Jussi Salo.

”Det ska bli väldigt spännande och kul att komma tillbaka till moderklubben där man växte upp. Ser väldigt mycket fram emot nästa säsong och tror väldigt mycket på den här gruppen vi har”, säger Niclas Gruvstål.