Fredrik Stridlund klar för 2023-2024

En Vallentuna kille. 344 matcher i serien och 35 matcher i slutspel. Totalt 379 matchers rutin från HockeyEttan med 35+63 = 98 poäng. Tillägg en hel säsong i HockeyAllsvenskan. Man kan lätt säga att Vallentuna Hockey har hittat sin försvargeneral för 2023-2024.

 

Fredrik Stridlund kan man kalla som egen produkt. Han kom upp till A-laget första gången i säsongen 2011-2012 efter han hade spelat hela sin ungdoms tid och junior hockey i Vallentuna. Det blev sju raka säsonger i A-laget innan Fredrik valde spela i Väsby för fem säsonger 2018-2023. Nu är han tillbaka hemma i moderförening och ska spela i Vallentuna tröja säsongen 2023-2024.

”Jag känner Fredrik väl efter två säsonger i Väsby. Han är en av ligans bästa backar i många delar av det defensiva spelet och han är en nyttig spelare att ha i laget.  Man kan använda honom i olika roller och även om hans största styrkor är i det defensiva, har han många uppsidor också offensivt. Han är en viktigt pusselbit i lagbygget och jag är oerhört glad att vi kunde landa Fredrik tillbaka till Vallentuna Hockey”, berättar sportchef Jussi Salo,

”Det ska bli jättekul att komma tillbaka till moderklubben. Det var här min hockeyresa började så jag känner en stor glädje över att får komma tillbaka. Vi kommer få ett ungt och hungrigt lag, som jag tror kommer överraska många positivt”, säger Fredrik Stridlund.