Jesper Eriksson flyttar hem efter två säsonger utomlands

Jesper Eriksson blir Vallentuna Hockeys fjärde hemvändare för nästa säsong. De två senaste säsongerna har 22-åring spelat mest utomlands, i Österrike och Kanada.

 

Jesper Eriksson är en Vallentuna kille som spelade sin juniorhockey i Täby och i Brynäs. Säsongen 2020-2021 spelade han även fem matcher i Vallentunas A-lag innan hans två års äventyr utomlands. Nu flyttar Jesper hem och ska spela i A-laget kommande säsong.

”Jesper är en forward med bra storlek. Han har utvecklas sitt offensiva spel mycket i två senaste säsongerna i utomlands. Kul att få hem honom till Vallentuna”, säger sportchef Jussi Salo om senaste värvningen.

”Känns väldigt spännande att komma tillbaka till Vallentuna och moderklubben. Kändes som det perfekta valet med nära hem efter två säsonger utomlands. Gruppen känns väldigt bra som vi har och känns som det kommer bli en rolig och bra säsong”, berättar Jesper Eriksson.