Artursson klar

Skövde IK meddelar idag att man skrivit kontrakt med forwarden Alexander Artursson över kommande säsong.

Artursson är ju ingen helt ny bekantskap för Billingehovspubliken då han redan under förra säsongen gästspelade i SIKen på lån från Färjestad. Nu har den kvicke forwarden skrivit på för SIK och kommer ikläda sig den röda tröjan på heltid till hösten.

Anders Lundström ger en kommentar till hemsidan:

-Jätteroligt att Alexander kommer hit! Han visade på träning och match när han var här i vintras att han har stor potential. Han är rörlig på rören och är väldigt skolad i spelet både med och utan puck, dessutom smälte han in jättefint i gruppen när han var här senast. Så det ska bli väldigt roligt att följa hans utveckling här hos oss. Vi tror att det finns stor potential här.

Skövde IK hälsar Artursson välkommen!

Foto: Anton Gustavsson, SLA