Vallentuna Hockey värvar Kelvin Martinsson från AIK och HockeyAllsvenskan

Vallentuna Hockeys senaste nyförvärv kommer från AIK och HockeyAllsvenskan. Kelvin Martinsson representerade storklubben i 19 matcher i AIK´s A-laget förra säsongen. Och han satt inte bara på bänken. Några matcher spelade han  stora minuter i den andra högsta serien förra säsongen.

 

Kelvin Martinsson kommer ursprungligen från Järfalla. Som 15-åring bytte han lag till AIK och det blev sex raka år i Solna klubben. Under två senaste säsongerna har han spelat totalt 25 matcher i AIKs A-lag i HockeyAllsvenskan. Nu kommer han representera Vallentuna Hockey i sin första senior säsong.

 

”Jag har följt Kelvin från 2018 när han kom upp till AIKs J18-lag. Han är en bra skridskoåkare med väldigt bra blick i spelet. En väldigt potential spelare som kunde ta plats i HockeyAllsvenskan redan i hans första J20-år. Förra säsongen kunde han även spela stora minuter i några matcher i HockeyAllsvenskan. Att han väljer fortsätta sin utveckling hos oss gör mig ytterst glad”, berättar sportchef och tränare Jussi Salo

”Vallentuna har, med en ny ledning höga ambitioner för att utvecklas, med ett lagbygge som bygger mycket utifrån det. Ska bli grymt kul att dra igång och hoppas kunna ta nästa steg i min utveckling, men även att vi som lag ska överraska”, säger Kelvin Martisson.