Nyförvärv

Skövde IK släpper nyheten att man tagit in Kanadensaren Tommy Lee från Halmstad  på ett ettårskontrakt.

Tommy som förra säsongen spelade i SIK:s Allettankonkurrent Halmstad hade en fin säsongsavslutning där han hade en framskjuten roll i laget.

Den snabbe och rörlige Lee som kan gå på många olika positioner i en laguppställning, återförenas därmed med Josh Laframboise SIK:s andra kanadensare, då de tidigare gjort stor succé ihop i Åmål i Hockeytvåan.

Anders Lundström kommenterar signeringen av Lee till hemsidan:

-Ska bli väldigt intressant och se vad Tommy kan hitta på hos oss. Han var väldigt bra när vi mötte dom förra säsongen och är med sin snabbhet och kvickhet i händerna, ett ständigt hot mot motståndarnas målbur. Vi tror att han kommer passa fint in i hur vi spelar och kommer kunna bidra på ett starkt sätt.

Välkommen till SIK!