Adam Matsson förlänger kontraktet med Vallentuna Hockey

Vallentuna Hockey kan idag presentera en viktigt förlängning. Adam Matsson fortsätter i klubben  säsongen 2023-2024.

 

Adam Matsson kom till Vallentuna Hockey ett år sen från Strömsbro. Innan Strömsbro hade han spelat junior hockey och gått Hockeygymnasium i Brynäs IF. I säsongen 2020-2021 fick han även representera Gävle klubben i SHL.

”Jag såg Adam  några matcher i serien förra året. Han är en välskolat målvakt som har mycket potential i sig. Med Adam har vi jätte stark målvakt sida så jag är jätte nöjd att Adam väljer att stanna hos oss även nästa säsong”, berättar sportchef Jussi Salo.

”Jag ser fram emot en till säsong i Vallentuna. Jag trivs här och det är en bra grupp och det ska bli grymt spännande att bygga vidare en säsong till”, säger Adam Matsson.