Lukas Aaw förlänger med Vallentuna Hockey

En till Vallentuna kille förlänger kontraktet med Vallentuna Hockey. Lukas Aaw är klar för hans femte säsong i A-laget.

 

Lukas Aaw är en Vallentuna kille som kom upp till A-lags verksamheten första gången i säsongen 2017-2018. Det har också blivit en säsong i junior serie i USA, Wings och Hammarby i HockeyEttan för Lukas, men nu ska han fortsätta sin karriär i sin moderklubb.

”Lukas är en två-vägs back som tar bra ansvar över det defensiva arbetet. Han är pålitlig back med bra förta pass. Jag är glad att vi kan behålla en till Vallentuna kille hemma hos oss”, berättar sportchefen och tränaren Jussi Salo.

”Det känns jättekul! Det ser ut att bli en intressant trupp så ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma i vinter”, kommenterar Lukas Aaw om hans kontraktförlägning.