Linus Hedlund klar för Vallentuna Hockey

Linus Hedlund är klar för Vallentuna Hockey. Linus som är född 2004 kan fortfarande spela också i klubbens J20 laget.

 

Linus Hedlund spelade 26 matcher i HockeyEttan i Väsby förra säsongen som första årets J20-spelare. För nästa säsongen byter han klubb och ska representera Vallentuna Hockey. Talangen hann också spela Div2 i Sollentuna, J20 Nationell i Almtuna, J20 Region i Sollentuna och J20 div1 i Väsby förra säsongen. Totalt belv det 25+28 = 53 poäng i 54 matcher.

”Linus är en talangfull spelare. Han har bra blick i spelet och han är tekniskt bra. Med rätt träning i rätt miljö kan han utvecklas mycket och bli professionellt hockeyspelare i framtiden”, berättar sportchefen och tränare Jussi Salo.

”Ska bli sjukt kul att spela för Vallentuna. Känns som ett naturligt steg för mig att ta då jag haft Jussi ett tag och vet vad man får där, så de känns som det mest optimala för att fortsätta utvecklas och jag tror att våran unga grupp kommer överraska många under säsongen”, kommenterar Linus Hedlund.