Ture Edvardsson förlänger kontraktet med Vallentuna Hockey

Ture Edvardsson kom till Vallentuna Hockey till säsongen 2022-2023. Som sista års J20-spelare tog han plats i A-laget och spelade totalt 33 matcher i HockeyEttan. Nu förlänger han kontraktet med Vallentuna hockey.

Ture, som har Ekerö IK som moderklubb, kom till Vallentuna Hockey från Sollentuna. Som första års J20-spelare hade han då hunnit spela 29 matcher i tvåan i Sollentuna med 22+11=33 poäng. Säsongen 2022-2023 blev det totalt 33 matcher i A-lags tröjan i Vallentuna Hockey.

”Ture är en ung och väldigt potential spelare som gillar att träna. Han vill utvecklas och är verkligen träningsvillig. Han har bra storlek och han är väldigt stark i närkamper. En bra power-forward som alla lag behöver”, berättar sportchefen och tränaren Jussi Salo.

”Det känns kul att spela i Vallentuna ett år till. Jag trivdes bra i laget förra säsongen och ser fram emot att spela matcher i höst”, säger Ture Edvardsson.