Jeppe kör och glad midsommar!

Midsommar och många av Skövde IK:s lags försäsonger börjar gå mot sitt slut för den gemensamma träningen som skett under våren. De äldre lagen A-laget, juniorerna och A-pojk  har gnuggat på riktigt bra under våren.

Lagom till högtidsdagen släpper idag Siken att man förlängt irrationelle Jesper Emanuelssons kontrakt med ytterligare ett år.

Jeppe som haft det lite struligt med skador de senaste säsongerna, men när han varit frisk ofta visat vilken kapacitet det finns i hans spel. Nu hoppas både Jeppe och alla runt laget att det är färdigt med den delen och att han ska få visa vilken bra hockeyspelare han är.

Anders Lundström kommenterar till hemsidan:

-Jeppe har fantastisk talang, och frisk och hel är han en riktigt vass spelare i den här ligan. Han har en uppsida i sin avighet som få har. Tyvärr har han väl inte helt fått visa det de senaste säsongerna som varit struliga för honom med skavanker som ofta stört och hållit honom borta från spel. Nu känns han hel och ser förberedd ut på alla sätt. Jag vet att Jeppe inget hellre vill än att få visa hur bra han är, och jag tror att detta blir hans säsong.

Hemsidan gratulerar Jeppe till sitt nya kontrakt.

Skövde IK vill också hälsa alla sina medlemmar, samarbetspartners, funktionärer och supportrar en riktigt fin midsommar helg!