Willis tillbaka

Skövde IK meddelar att man har gjort klart med backen William Johansson om ett kontrakt för säsongen 2023-2024.

William som tidigare spelat i Siken både som ungdomsspelare, junior och i A-laget får i det närmaste ses som en egen produkt trots att han egentligen är bördig från Tidaholm. Den skicklige backen som senast spelade i SIK 2020-2021 gör därmed comeback i klubben han startade sin A-lagskarriär i.

William hade en mycket fin säsong i Lidköping i Hockeytvåan föregående säsong. Efter att haft några skadefylld säsonger har han åter fått ihop sin kropp och var där en av seriens klart bästa backar och stod ut med sitt fina spelsinne och skicklighet.

Anders Lundström ger en kommentar till hemsidan angående Willis comback i SIK.

-Ingen har kunnat ifrågasätta Willis talang eller skicklighet. Men senast han var här hade han strul med ryggen och höfterna, vilket i flera säsonger har gjort att han inte kunnat göra sig riktigt rättvisa. Efter en operation för något år sen så är han nu på banan igen, och det har synts senaste säsongen i Lidköping att ingreppet han gjorde verkligen gett effekt, och han rör sig idag på ett helt annat sätt igen.

-Vi tycker att det är otroligt roligt att vi nu kan ge honom chansen att verkligen visa vad han går för här hemma i SIK.

Kontraktet är skrivet på ett år.

Hemsidan hälsar Willis tillbaka i Siken!