Nyförvärv: Elliot Jonsson klar för Segeltorp

Vi är glada över att meddela att 20-årige backen Elliot Jonsson valt att skriva på för Torpet! Elliot som har Sunderby SK som moderklubb, kommer närmast från spel i Boden. Det blir spännande att se Elliot  ta nästa steg i sin utveckling i Hockeyettan med Segeltorp!

Vi hälsar Elliot varmt välkommen till Torpet!

Länk till eliteprospects

Berätta vem du är som spelare?

Jag är en skridskostark tvåvägsback som gör störst avtryck i anfallszon.

Vad har du för tankar kring säsongen 23/24?
Mina tankar inför säsongen 23/24 är att tillsammans med laget fortsätta utvecklas i rätt takt både på och utanför isen.
Vad gör du när du inte spelar hockey?

När jag inte spelar hockey läser jag företagsekonomi till vardags. En ledig lördag tillbringar jag helst på golfbanan med kompisar.