Jonathan Karlsson klar för Skövde IK

Idag kan vi meddela att 27-årige backen Jonathan Karlsson har signerat ett rykande färskt kontrakt med Skövde IK. Jonathan som är bördig från Karlskrona och har representerat HA74, Surahammars IF, KRIF och Karlskrona under sin Hockeyettankarriär debuterar redan i afton i träningsmatchderbyt på bortais.

Anders Lundström kommenterar till hemsidan:
– Jonathan är en rejäl back med sina största styrkor styrkor i defensiven. Han har bra ålder med flera säsonger i Hockeyettan och kommer att bidra med både rutin och ett lugn i de bakre leden. Vi har letat efter en back som passar in i vår profil och hur Staffan och Nico vill spela och det tycker jag att vi har gjort i ”Jonte”.

Kontraktet är skrivet på 1 år och Jonathan kommer att spela i tröja #24.

Vi hälsar Jonathan varmt välkommen till SIKen!