Nyförvärv: Olliver Dahlin klar för Segeltorp

Vi är glada över att meddela att 23-årige forwarden Olliver Dahlin valt att skriva på för Torpet! Olliver har Sundsvall Hockey som moderklubb och kommer närmast från spel i Finland och Muik Hockey.

Det blir spännande att se Olliver ta nästa steg i sin utveckling i Hockeyettan med Segeltorp!

Vi hälsar Olliver varmt välkommen till Torpet!

Länk till Eliteprospects

Berätta vem du är som spelare?
Jag är en hårt arbetande tvåvägsforward. Jag gillar fart och fläkt.

Vad har du för tankar kring säsongen 23/24?
Vi är ett ungt lag och det bidrar till sammanhållningen. Alla är verkligen drivna och dedikerade till att utvecklas varje träning. Jag tror definitivt att vi kommer växa in i spelet, gå långt och att det kommer bli en extremt rolig säsong.

Vad gör du när du inte spelar hockey?
Jag är intresserad av matlagning och skulle absolut utnämna mig själv till en professionell hobbykock. Jag studerar på Stockholms universitet, så vardagarna är proppfulla med studier och på helgerna blir det mest god mat och avkoppling. Underskatta inte långpromenad en tidig lördagsmorgon runt Kungsholmen, helst med en kaffe i handen.