Seriepremiär i Hockeyettan!

Kan en seriepremiär i Hockeyettan bli mer spännande än ett derby? På fredag den 29 september kl 19.00 tar KRIF emot Mörrums GOIS på hemmaplan i Soft Center Arena! Vi hoppas du är på plats!

  • Skaffa biljett i god tid! Du väljer din plats i tid och slipper dessutom biljettköer. Kom i tid på matchdagen eftersom visitering vid entréinsläpp förekommer, större väskor får ej medtagas in i arenan. Biljettkassan öppnar kl 18.00 och om du väljer att äta i Möbelmästarna VIP Lounge kl 17.15 (se nedan). Biljetter finns via krifhockey.ebiljett.nu

 

  • Vill du äta god mat? Är du medlem, samarbetspartner eller säsongskortsinnehavare samt över 18 år? Då kan man boka bord i Möbelmästarna VIP Lounge! Lasse Jirle och hans vänner serverar fläskfilé, klyftpotatis med pepparsås och grönsaker för 175kr (dryck tillkommer). Anmälan via [email protected]

 

  • 50/50 lotteriet är digitalt! Från den 26/9 (gäller inom kommunen) kan man köpa lotter. Man når den genom att skanna nedanstående QR-kod eller här.

  • Nästa hemmamatch är lördagen den 7 oktober kl 16.00 mot IF Troja Ljungby

Välkomna till Soft Center Arena!

Hockey är bäst live!