Välkommen in i familjen, Saneco Bygg

Det har blivit dags att presentera nästa underbara partner.

Saneco Bygg har varit en partner till Brödernas Hockey sedan dag ett. Nu är vi väldigt glada att meddela att dem vill fortsätta sitt långsiktiga samarbete med Brödernas/Väsby. Saneco kliver in som en huvudpartner på ett avtal som sträcker sig över de kommande tio åren.

Här under ger Saneco en liten inblick i deras verksamhet:

Sanecos mest värdefulla tillgång är våra medarbetare. Vi ser företagande som en lagaktivitet. Med den inställningen var det ett självklart val att stötta Brödernas Hockey enda från starten i division 4. I en stundtals gammalmodig, traditionell och bakåtsträvande bransch, så är det ibland svårt att hitta, motivera och förankra ett nytänkande Saneco värnar om mjuka värden, miljö och jämställdhet. Ibland får man kämpa hårt för det man tror på för att inte demotiveras av motståndare. Utan våra kollegor hade vi aldrig lyckats. Vi har haft äran att få följa med på vad vi tror bara är starten av en fantastisk och spännande resa. Forza Brödernas/Väsby.