6 dagar kvar: Morgondagens derbyhjältar möter Frölunda idag

Idag är det sex dagar kvar till den stora hemmapremiären i Hockeyettan när Karlskrona HK kommer på besök till Jössarinken. Men det händer också andra viktiga saker idag. U16 – det vill säga morgondagens derbyhjältar – spelar sin första seriematch för säsongen och det sker i den högsta serien!

Frölunda HC svarar för motståndet i Göteborg. Redan imorgon blir det upp till bevis igen för killarna, mot HV71. Den matchen spelas i Olofström eftersom Jössarinken är upptagen i helgen. Den första riktiga hemmamatchen blir mot Linköping HC lördagen den 7 oktober 14.00. Hela spelprogrammet hittar ni här.

Som ni ser är det inga dåliga lag som lilla Mörrum ska mäta krafterna med.

”Det blir jättespännande att se hur vi står oss mot de här lagen. Vi har inga resultatmässiga förväntningar alls. Det vi har sagt till varandra är att vi ska göra personbästa varje match, så får vi se hur långt det kommer att ta oss. Det viktiga är att vi utvecklas och blir bättre hela tiden”, säger U16-tränaren Tim Pettersson.

Det är gratis entré till U16-matcherna, så kom till Jössarinken – eller till Olofström imorgon – och stötta grabbarna.

Även J18 spelar sin första seriematch imorgon, borta mot Glimma. J20 vann första matchen mot Nybro och åker idag till Värnamo för bortamatch.

När det gäller biljetter till derbyt mot Karlskrona, fredagen 6 oktober, är intresset mycket stort, så säkra din plats redan nu!

Lösbiljetter: HockeyEttan Grundserie 2023 – Tickster

Säsongskort: Säsongskort 2023/2024 – Tickster

Medlemskap: Medlemskap 2023/2024 – Tickster

Uppdatering: det blev en tung dag för U16 i Göteborg. Frölunda vann med 13-0. Även J20 förlorade: 1-5 mot Värnamo. J18 vann däremot stort under söndagen mot Glimma! Matchen slutade 2-7. U16 föll ”hemma” i Olofström mot HV71 med 4-8.