Förlust mot HC Dalen

I den första perioden backar Dalen hem och stänger ytor i mittzonen effektivt och det blir en väldigt tempo svag första period. Inget av lagen skapar speciellt mycket och den största chansen har Lindlöven när 2 spelare blir helt ensamma mot Dalens målis men inget mål.

I den andra perioden tar Dalen ledningen efter en bjudning, men Lindlöven  kvitterar snabbt genom Knut Köhler. Och i sista minuten slänger en Dalen spelare ner en puck från mittzon som studsar olyckligt och in bakom Frykholm. Men i ärlighetens namn så är det en dålig hockey period från båda lagen.

Den tredje perioden börjar lite bättre från Lindlövens sida och Leo Klavhed trycker in 2-2 och man tror att Lindlöven skall trycka gasen i botten, det gör man under en stund och man får även ett power play men istället för att Lindlöven gör mål så får Dalen ut pucken och gör mål i boxplay. Tobias Sjökvist kvitterar till 3-3 , men matchen går i stå igen. Och med några minuter kvar så får Dalen en riktigt riktigt tveksam utvisning med sig och de tar vara på den och 3-4 är ett faktum. Lindlöven tar ut Fryckan i slutet men skapar ingen målchans värt namnet och Dalen vinner en sömnig tillställning.