Inför Surahammar – Skövde IK

Efter ett märkligt uppehåll är det äntligen dags för match igen och laget beger sig under morgondagen till Surahammar för bortamöte med Surahammars IF. Ett Surahammar som hittills tagit 9 poäng och ligger på en sjunde plats i tabellen i Hockeyettan Västra. Senaste mötet slutade med seger för SIK med 4-0 efter sent avgörande i tredje perioden. Således ett garanterat revanschsuget hemmalag på andra sidan isen imorgon.

Hemsidan tog ett snack med huvudtränare Staffan Lundh efter tisdagens träning.

Äntligen dags för match igen får man väl säga, hur är känslan inför Surahammar på bortais?

-Det känns bra att få komma igång igen och vi är sugna på match. Bra fart och intensitet på träningen ikväll.

Något särskilt fokus såhär dagen innan match?

-Tycker som du säger att vi kommit tillbaka med mycket energi efter helgens ledighet så farten har det verkligen inte varit något fel på. Temat har varit att gå igenom delar av vårt spel som en repetition de här två dagarna efter helgen. Förra veckan släppte vi helt tankar på just det spelmässiga och mer smålagsspel med kamp på mindre ytor.

Vad jag kunde se var det endast William ”Willis” Johansson och Oscar Johnsson som saknades? Innebär det att Leo Örqvist följer med till Sura?

-Nej vi åker med 6 backar imorgon. Leo’s tid kommer och han gör det riktigt bra på träningar.

Någon annan förändring i laguppställningen?

-Tommy Lee tillbaka in på en centerplats vilket innebär att Simon Siwert är med som 13:e forward. Jesper Emanuelsson är återställd efter skada men blir hemma och kör något extra träningspass  innan det är dags för honom.

Carl Hjälm har stått de två senaste matcherna, får vi se honom i kassen igen eller är det Felix Tengvalls tur?

-Tengvalls tur i kassen denna gång.

Klubben kör en finfin kampanj på biljetter till söndagens hemmamatch mot Borlänge. Har du eller ni i laget någon särskild hälsning till Skövdepubliken?

-Vi hoppas verkligen att ni sluter upp och stöttar oss. Det kan vara det som gör skillnaden. Riktigt kul att kliva in på ett välfyllt Billingehov med en högljudd publik.

Precis som Staffan säger så hoppas vi att publiken verkligen tar del av biljetterbjudandet och bjuder till nu på söndag när vi gästas av Borlänge på hemmais.

Biljetter köper ni här: Skövde IK – Borlänge HF