Förlust mot Mariestad

Första perioden speglades av mycket kamp. Det skapades inte mycket åt något håll, skotten i perioden blev 12-11 i hemmalagets favör men det stod 0-0 på tavlan.

Andra perioden hinner knappt börja innan Mariestad får ett powerplay och det utnyttjas genom Jesper Lindén som trycker in 0-1 till Mariestad 2.35 in i perioden men bara någon minut senare får Lindlöven till en spelvändning i mittzonen och Hannes Wenell hittar Olle Hilmersson som elegant snärtar in 1-1 4.24 in i perioden och nu händer det saker 1-2 kommer efter 6.01 på ett slumpskott från hörnet av Oskar Tellström och perioden fortsätter med att båda lagen skapar chanser och det är en ganska öppen och chansrik period hela vägen in men det slutar 1-2. Skotten 13-9 till Mariestad.

I den tredje perioden känns det som Mariestad backar hem och försöker bevaka ledningen och Lindlöven gasar på och försöker kvittera, efter 13 min in i perioden gör Marcus Von Der Geest en riktigt fin individuell prestation och vänder bort BoIS försvaret och trycker upp 2-2 i nättaket ass Hammar samt Norberg. Efter det så skapar Lindlöven direkt ett par riktigt farliga lägen att ta ledningen, men Mariestad tar efter en riktigt riktigt tveksam offside situation istället 2-3 genom Lucas Larsson ass Simon Ericsson tid 55.10. 5 min kvar för kvitterings jakt som slutar utan resultat, Lindlöven tar ut duktiga William Kias men BoIS håller undan och tar med sig alla 3 poäng.