Senaste nytt inför Tyringe hemma

Mörrum Hockey ställs i eftermiddag mot Tyringe hemma i Jössarinken. Efter en rad mindre bra insatser har Goiset börjat hitta en bättre stabilitet i framförallt försvarsspelet och mot Tyringe hoppas tränaren Richard Melkersson att det ska bli seger.

”Detta är absolut en match som vi ska kunna vinna. Det finns inget annat än tre poäng för oss idag. Samtidigt ser nog Tyringe ungefär likadant på matchen. Så det är två lag som ser möjligheter och som vill framåt. Det kommer säkert att bli en rolig match för publiken”.

”Jag tycker att vi börjar se ut som ett lag och agerar som ett lag. Killarna har anammat det jag tjatat om. Jag tycker vi förtjänar en seger snart”.

Laguppställningen ser ut exakt som mot Karlskrona i fredags. Hugo Mörnhed, med Mörrum som moderklubb, är inlånad från Olofströms J20. Edwin Hansson spelar back. Hugo Blomberg är avstängd. Melvin Krause är utlånad till Sölvesborg.

Kvällens Goisare är gamle kvalhjälten Mats Bergqvist, som kommer att finnas på plats utanför huvudentrén från klockan 15.00. Mats delar ut programblad, hälsar välkommen och delar med sig av gamla minnen till den som vill.

Observera att det inte är tillåtet att medföra väskor in i hallen, på grund av Polismyndighetens höjda säkerhetskrav. Visitation av samtliga åskådare kommer att ske. Biljetter till matchen köps HÄR.

Matchen sänds via Hockeyettan samt via BLT och Sydöstran.