Eftersnack: Mörrum-Alvesta 2-6

Mörrum Hockey förlorar hemmamatchen mot Alvesta SK med 2-6. Goiset hamnar ännu en gång i snabbt underläge och får jobba i uppförsbacke. Alvesta hinner göra 0-2 innan hemmalaget tar tag i matchen. Hugo Frylén reducerar och Isak Ask kvitterar innan andra perioden är över. Alvesta vinner sedan tredje perioden med hela 4-0.

Hemmatränaren Richard Melkersson kommenterar:

”Vi skjuter bara nio skott i första och andra perioden, och får vara glada för 2-2. I det läget går vi in i tredje med ett jäkla go i laget. Sedan går vi ut och tappar allt. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är faktiskt ganska tom just nu”.

Förre Mörrumsbekantingen, backen Caleb Eefting, gjorde en bra match för Alvesta och var den som satte 2-4.

Joel Kinnander debuterade för Goiset och Linus Johansson från Mörrums J20 fick speltid.

80-talsprofilerna Tommy Johansson och Johan Burman var Kvällens Goisare och hälsade publiken välkommen till Jössarinken.

Mörrum-Alvesta 2-6 (1-2, 1-0, 0-4)
Mörrum: Hugo Frylén, Isak Ask. Alvesta: Shane Hefferman 2, Otto Henell, Victor Lindman, Caleb Eefting, Simon Lindwall. Publik: 355.

Highlights Mörrum – Alvesta 26 November (hockeyettan.se)

» Mörrums J18 fortsätter att vinna. Men borta mot Lejonet satt segern hårt inne. Hugo Olsson satte 3-4 med bara 50 sekunder kvar. 3-5 kom i tomt mål. Mörrum ligger på andra plats i tabellen, en poäng efter Kristianstad.

Lejonet-Mörrum 3-5 (0-0 2-1, 1-4)
Mörrum: Elliot Stahmann 2, Hampus Eriksson, Hugo Olsson, Theo Northfell.

» U16 gör en krigarmatch hemma mot serieledarna Rögle BK och håller 0-0 in i slutminuterna. Mörrumsbekantingen Melwin Högman sätter 0-1 efter 17.32 och sedan kommer 0-2 i tom kasse som ett brev på posten.