Viktig seger mot Forshaga

Lindlöven kommer ut aggressivt i den första perioden och skapar väldigt mycket chanser men får inte dit pucken, men 8.29 får Krämer pucken på blå och trycker till och Lukas Johansson står framför kassen och styr in 1-0, rättvist i det läget. Efter det så stabiliseras spelet och det blir lite ställningskrig från båda lagen. Perioden slutar 1-0 och det får kännas som rättvist.

I den andra perioden blir det total scenförändring när Forshaga kommer ut som ett helt annat lag och formligen forsar över Lindlöven det skapar enorma chanser framför Frykholm som verkligen står på huvudet och håller tätt. Men mitt i pressen så får Lindlöven en spelvändning när Lindgren serverar Emil Norberg som sprätter in 2-0, tid 26.07. Straxt därefter får Lindlöven ett powerplay där Knut Köhler trycker in en retur ass Sjökvist samt Krämer  och vips står det 3-0. Men Forshaga ger sig inte och fortsätter att trycka på och 12.14 så trycker Hugo Ek Koskela in 3-1 ass Björklund Åkerlid. Forhaga går för 2:an och kastar in puckar på kassen men perioden slutar 2-1 till löven

I den tredje perioden känns det som att matchen lugnar ner sig och Lindlöven håller Forshaga på utsidan och de chanser Forshaga skapar är Fryckan där o nyper. Forshaga får dock ett power play som de utnyttjar genom Jakob Olsson ass Bäcklin och Wiklund. Det blir lite nerv när Forhaga får ett power play till men istället så jagar Isak Hammar ifatt en sargretur och serverar William Lindgren som trycker in 4-2 tid 15.05 efter det skapar inte Forhaga något av värde och matchen slutar 4-2 till hemmalaget!

Bäst i Lindlöven Jonathan Fryckholm